Songs of Praise in Lutherkerk

Ook in de vakantieperiode gaan de Songs of Praise vieringen gewoon door. Komende zondagavond 7 augustus bent u weer van harte welkom in de Lutherkerk aan de Noordstraat om met elkaar christelijke liederen te zingen. Er worden liederen van verschillende stijlen en in diverse talen gezongen. Bij de liederen wordt enige toelichting of uitleg gegeven. Het programma van komende zondagavond bestaat hoofdzakelijk uit verzoeknummers die de afgelopen weken konden worden ingediend.
 

De presentatie en begeleiding wordt verzorgd door ds. Erick Versloot, predikant van de PKN gemeente te Mijdrecht. Naast predikant is Erick ook een zeer verdienstelijk organist en pianist en een getalenteerd verteller. Als predikant was Erick jarenlang verbonden aan kerken in omliggende plaatsen als Nieuwerburg, Waarder en Linschoten. Hij is ook regelmatig te beluisteren als gastvoorganger in de Protestantse wijkgemeente Emmaüs in Bodegraven. 

Songs of Praise begint om 18.30 uur.

Foto: Digitale Bodegraafse Krant

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter