Voorbereiding vaccinatiecampagne Apenpokken

Hoewel de organisatie aangeeft nog niet zeker te zijn wanneer daadwerkelijk gestart gaat worden met het vaccinatieprogramma, werkt de GGD in de regio Hollands Midden op dit moment hard aan het opzetten van een vaccinatiecampagne voor de Apenpoken (Monkeypoxvirus). Personen die in aanmerking komen voor vaccinatie zullen hiervoor persoonlijk worden uitgenodigd. Om iedereen die in aanmerking komt te bereiken wordt er samengewerkt door het Centrum Seksuele Gezondheid, de HIV-behandelcentra, huisartsen en de afdeling Algemene Infectieziektebestrijding van onze regio.

Houd de website in de gaten

Zodra duidelijk is wanneer het vaccineren begint, zal dit op deze website bekend gemaakt worden. Graag nog even geduld en houd de website in de gaten! Het is niet mogelijk om op eigen initiatief een afspraak te maken voor een Monkeypox-vaccinatie.

Meer informatie vindt u op de website van de RIVM.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter