Sportloket in Reeuwijk-Brug

Heb jij een vraag over bewegen en/of sport? Op donderdag 4 augustus van 17.00-18.00 uur is de buurtsportcoach van Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk aanwezig in Sporthal de Meerkoet (Buitenomweg 7, Reeuwijk-Brug). Naast de vragen die je kan stellen, staan er in de sporthal ook enkele sportvormen klaar om gratis en vrijblijvend te proberen.

Ben jij of ken jij iemand die een vraag heeft over sport en bewegen, in de breedste zin? Iemand die bijvoorbeeld zoekende is wat voor activiteit hij/zij wil of kan gaan doen. Ook kunnen we op financieel vlak uitleg geven over sport- en beweegmogelijkheden of denken we mee als er aanpassingen nodig zijn in jouw beweegwensen. Geen vraag over sport en bewegen is ons te gek! Wij helpen en denken graag met jou mee.

Naast het vragen naar beweegmogelijkheden, stellen wij de sporthal ook beschikbaar om lekker te komen bewegen. Komt tijdens het sportloket gezellig een potje volleyballen, badmintonnen of korfballen en stel je sport of beweegvraag aan de buurtsportcoach.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter