Natuuractiviteiten in de zomer (ook voor kinderen onder begeleiding)

Een sloot onderzoeken, op jacht naar kleine beestjes, bloeiende planten en hun toepassingen leren kennen en nog veel meer tijdens een natuurwandeling op het Heempad en vervolgens in het Infocentrum daar wat uitgebreider kennis van nemen met microscopen, proefjes, opstellingen en andere spannende zaken.


U bent van harte welkom in het Infocentrum aan het Heempad (bij bloemenstalletje aan Ridder van Catsweg: Prinsessenflats nr. 321 in Gouda). Daar zijn ook de Goudse tuinambassadeurs aanwezig voor gratis natuur- en klimaatvriendelijk advies voor uw tuin. Vanuit het Infocentrum starten ook de natuurwandelingen.


De eerste natuurwandeling is om 14.00 en de tweede om 15.00 uur. De binnen activiteiten in het Infocentrum zijn van 14.00 tot 16.00 uur.  De organisatie is in handen van de  Natuurvereniging Gouda (KNNV) in samenwerking met gemeente Gouda.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter