Boost je immuunsysteem: Kinderen & natuurvoeding (0-4 jaar)

We weten allemaal hoe belangrijk een gezond immuunsysteem is en gezond eten is een van de manieren om die te ondersteunen. Bij de Hortus Populus in Bodegraven vertellen ze daar graag meer over en organiseren regelmatig lezingen over dit onderwerp. Donderdag 28 juli wordt de volgende lezing gegeven in de cyclus ‘Boost je immuunsysteem’. Dit keer zal het gaan over voeding voor kinderen van 0-4 jaar, bezien vanuit de natuurvoeding.

Sanne Walraven zal de lezing verzorgen, zij heeft in 2017 de opleiding tot natuurvoedingsadviseur gevolgd bij Sonnevelt opleidingen. Tijdens de lezing zal ze meer vertellen over natuurvoeding en wat dit inhoudt voor de kleinste kinderen. Wat hebben ze nodig en waarvoor eigenlijk? Ook zal Sanne wat bruikbare tips geven over het samenstellen van maaltijden en zal ze kort wat vertellen over voeding tijdens de zwangerschap.

De toegangsprijs is €7,50, inclusief koffie en thee. De lezing start om 19.30 uur en zal ongeveer 45 minuten duren. Je kan je hier opgeven voor de lezing.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter