Kennismakingsweken bij Triathlon Team Bodegraven

Het Triathlon Team Bodegraven (TTB) organiseert, voorafgaand aan de Najaarstriathlon in Bodegraven op zondag 4 september2022, een aantal kennismakingsweken (Start2Tri). De kennismakingsweken zijn bedoeld voor de (beginnende) sporter die graag een keer een triathlon wil doen. Benieuwd naar hoe het is om eerst te zwemmen, daarna te fietsen en tot slot hard te lopen? Dan zijn de TBB kennismakingsweken iets voor jou. Je moet een redelijke basisconditie hebben (enkele km’s kunnen hardlopen) en kunnen zwemmen. Daarnaast moet je beschikken over een racefiets (of sportfiets) en fietshelm.

Belangstellenden kunnen de maand augustus mee trainen met de fiets-, loop- en zwemtrainingen van de TTB ter voorbereiding op 1/8 afstand van de Najaarstriathlon. Bij de 1/8 afstand zwem je 500 mtr (zwembad de Kuil), fiets je 20 km en loop je 5 km.

Tijdens de kennismakingsweken train je met TTB leden, krijg je allerlei tips en trucs en wordt je door onze trainers goed voorbereid op wat je zoal tegenkomt tijdens de verschillende onderdelen van een triathlon. Er zijn vier of vijf trainingen per week waarbij je uiteraard zelf kan bepalen aan welke training je wel en niet mee kan of wil doen.

Meer informatie over de vereniging en de trainingen op  http://www.ttb-bodegraven.nl/
Voor aanmelden of informatie mail naar  wedstrijdcommissie@ttb-bodegraven.nl 
Kosten zijn € 75. Dit is voor de trainingen en de wedstrijd inclusief een (loop)Chip die je mag houden en kunt gebruiken bij andere wedstrijden. Ook als je niet mee wilt doen met de introductieweken kun je mee doen met de wedstrijd. Voor de jeugd is er een 1/16-afstand. Inschrijven kan via  http://www.ntbinschrijvingen.nl/ 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter