Het gaat altijd over geld – Afl. 5

Welke keuzes maak jij door en voor je kinderen?

Iedere ouder zal het met me eens zijn dat kinderen super leuk zijn, maar ook super veel geld kosten. Zeker de eerste vier jaar wanneer ze op werkdagen naar de kinderopvang gaan. De vraag is dan welke keuzes wil en ga je maken om financieel niet in de problemen te komen.

In deze podcast deel ik kennis en tips zodat je hier zelf mee aan de slag kan!

Om regelmatig geïnspireerd te worden kan je deze podcast natuurlijk volgen, maar je kan ook je e-mailadres doorgeven zodat je wekelijks mijn nieuwsbrief ontvangt.

Op de website https://www.budgetcoachwaddinxveen.nl/home/ komt een pop-up naar mijn whatsapp en als je daar je e-mail adres op doorgeeft, zorg ik dat je op de mailinglijst komt te staan. Als je dan toch bezig bent, volg Budgetcoach Waddinxveen dan ook op Instagram, Facebook of LinkedIn. Op die manier ben je verzekerd van geld inspiratie, tips en kennis.


MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter