35e keer Najaarstriathlon

Op zondagmiddag 4 september 2022 organiseert de TTB voor de 35e keer de Najaarstriathlon van Bodegraven. De triathlon in Bodegraven bestaat al sinds 1985 en is één van de oudste triathlon wedstrijden in Nederland, het is een vaste waarde op de NTB kalender. De triathlon stond vroeger ook wel bekend als de Kaas Triathlon en na omzwervingen via de Surfplas, zwembad De Kuil en Fort Wierickerschans is de triathlon dit jaar terug in het centrum van Bodegraven.  

Het zwemonderdeel zal plaatsvinden in de Oude Rijn, waarbij de deelnemers het water verlaten in de sluis.  Dan wordt er op de autovrije provinciale weg heen en terug gefietst richting Nieuwerbrug. Het loopparcours is in Bodegraven met de finish op het Raadhuisplein in het centrum. De Najaarstriathlon heeft een sterk recreatief karakter om zo iedereen kennis te kunnen laten maken met de triathlonsport. Maar ook voor plaatselijke en regionale (wedstrijd) triatleten is dit altijd een leuke wedstrijd. 
 

Voor de supporters is de wedstijd vanaf de Rijnkade of een terras goed te volgen. Er kan ingeschreven worden via NTB inschrijvingen. Er is keus tussen 3 verschillende afstanden, de 1/16e, de 1/8e of de 1/4e triathlon.  

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter