Vrachtwagen defensie met tank ramt geluidsscherm A12

Op maandagmiddag 25 juli heeft ter hoogte van tennisvereniging de Sluipers in Reeuwijk-Brug een vrachtwagen van defensie met oplegger het geluidsscherm langs de A12 geramd. De vermoedelijke oorzaak is een klapband. De chauffeur raakte hierbij licht gewond, maar kon ter plekke door ambulancepersoneel worden behandeld.

De vrachtwagen vervoerde een historische Leopard tank type 2A4 voor onderhoud, die behoort tot de verzameling van de landmacht. De ravage is groot en er ligt veel glas op de weg. Inmiddels zijn een kraanwagen/hoogwerker en verschillende diepladers gearriveerd voor de bergingswerkzaamheden.

De politie verwacht dat deze werkzaamheden in ieder geval tot ver na de avondspits gaan duren. Drie van de vier rijstrokken richting Utrecht zijn dicht en de politie adviseert om te rijden via de A4 en N11.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter