Een lange geschiedenis in Kaas

Zeg je Reeuwijk-Dorp, dan zeg je onvermijdelijk in een adem ook Vergeer Holland. Al in de 17e eeuw ging Dirk Vergeer op pad met de ambachtelijke kazen die zijn ouders maakten. Zelfs tot in Limburg en de Achterhoek was de kaas van familie Vergeer bekend en nog steeds zijn zij een grote speler in deze markt.

Inmiddels maakt het bedrijf zelf geen kazen meer, maar is een van de grootste kaasverpakkingsbedrijven in Europa met vestigingen in Reeuwijk, Woerden en Bodegraven, waar ruim 550 mensen werkzaam zijn. In 2020 werd het indrukwekkende pand in Bodegraven opgeleverd, waar duurzaamheid centraal staat.

Diederik Vergeer, een van de rechtstreekse nazaten van Dirk, nam de kidsredactie mee op tour en gaf antwoord op hun vragen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter