Gemeente Gouda vraagt mee te denken over terrassen

Om de horeca in Gouda te steunen tijdens de coronaperiode heeft de gemeente Gouda toestemming gegeven om de terrassen tijdelijk uit te breiden. De gemeente is nu benieuwd naar de ervaringen van bewoners, horecaondernemers, organisatoren van evenementen en andere mensen die met de uitbreiding van de terrassen te maken hebben.

Vragenlijst

Er vindt een brede afweging plaats van alle verschillende belangen in de stad. Er is een vragenlijst opgesteld, zodat iedereen zijn mening kan geven. Deze vragenlijst is tot 26 augustus in te vullen via de pagina Meedoen aan online onderzoek en via de Gouda denkt mee-app.

Spreekuur 26 juli

Wilt u liever in een gesprek uw mening geven? Dat kan ook. De gemeente houdt een spreekuur op 26 juli van 19.00 tot 20.00 uur in het Huis van de Stad. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Foto: VVV Gouda

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter