Ook rondje Oukoop meewandelen? Ja, gezellig!

 Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen op 26 juli 2022, van 19:00 tot 20:30 (uitloop tot 21:00 uur), tijdens de maandelijkse avondwandeling van #mijnklimaatpartij.
 

Dit keer lopen wordt het Oukoopse polderpad gelopen. Het wandelen staat centraal, dus sluit vrijblijvend aan. Het pad loopt door de polder (98% onverhard) en de hond mag eventueel aangelijnd mee, maar hou er rekening mee dat de hond over enkele dichte hekken heen getild moet worden.

Het startpunt is om 18:50 uur bij de parkeerplaats Oukoopsedijk 20 te Reeuwijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Het is de bedoeling om iedere laatste dinsdag van de maand een wandeling te houden, waarbij we steeds van een andere locatie in één van onze dorpen/kernen zullen starten. Dus neem gezellig iemand mee en sluit je aan bij deze gezonde wandelgroep! 

Informatie 0648153543 en  www.mijnklimaatpartij.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter