Groep 8 De Regenboog zwaait af met ‘Over de kop’

Na 2 jaar kon er weer gewoon een afscheidsavond met alles erop en eraan op school gevierd worden. Nou ja, gewoon? Er was toch nog wel een live-verbinding nodig met het thuisfront van enkele ouders en enkele leerkrachten, waaronder uitgerekend juf Tessa, één van de leerkrachten van groep 8. Waarschijnlijk deden de kinderen daardoor extra hun best, want wat schitterden ze voor het schilderachtige sprookjesdecor. 

Alle verwikkelingen spelen zich af in een attractiepark met een leuk pannenkoekenhuis van Pelle, waar zelden pannenkoeken te verkrijgen zijn. Uit een challenge voor het ontwerp van de mooiste achtbaan ontspruiten allemaal wilde plannen, maar niemand gelooft in het idee van Japie: een achtbaan die weldie wel acht keer over de kop gaat en waarbij je kunt uitstappen in het wolkenrijk. Maar opeens staat die achtbaan er en Japie gaat snel omhoog.

Gelukkig doet het fornuis van Pelle het net op tijd, zodat Japie naar beneden komt voordat de boel in opdracht van de burgemeester opgeblazen wordt. Wantzoals het hoort bij een afscheidsmusical: eind goed, al goed en de kinderen sluiten af met een ontroerend mooi afscheidslied. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter