Studio Forza danst de zomer in!

Het dansseizoen is bijna voorbij. Deze laatste week staat in het teken van gezellige activiteiten om het seizoen mee af te sluiten. Lasergamen met de selectiegroepen, een fotoshoot met kleurenpoeder, filmavond, gezelligheid in de lessen en de audities voor de selectiegroepen van volgend seizoen.

In de zomervakantie zitten we echter niet stil! We starten maandag met de musical3daagse en de eerste vier weken van de vakantie zijn er voor alle leeftijden zomerlessen te volgen. In juli en op 2 augustus zijn er op dinsdag lessen te volgen voor tieners van 14 jaar en ouder en volwassenen en op woensdag staan we klaar voor de 6+ en 10+ kinderen (eenmalig op donderdag 14 juli). Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, dus kom lekker met ons meedansen!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter