Yesper Schouten pakt de winst en promoveert naar de B klasse

2 juli was het zo ver, Yesper Schouten betrad de ring voor zijn laatste C-Partij. Samen met een grote schare fans vertrok hij naar Echt in Limburg om zijn naam op de kaart te zetten. Na zijn laatste wedstrijd bij de Bonjasky Academi heeft hij o.l.v. trainer Saïd Ahrazi dagelijks getraind om op topniveau te kunnen presteren en dat is gelukt.

De eerste ronde was overduidelijk voor Schouten, dit gaf hem de ruimte om in de tweede ronde iets meer te spelen met zijn tegenstander. Hierdoor heeft hij, mede door het lengte verschil, wat stevige hoeken moeten incasseren, maar ook daar was op getraind.

De 3e ronde was wederom voor Schouten en zo trok hij voor het oog van het enthousiaste publiek de winst naar zich toe. Promotie naar de B-Klasse en een mooie beloning voor het harde werk!

Dank aan de sponsors, SPW Montage en Stoffering en Johan van Vliet, en trainer/coach Ahrazi voor het vertrouwen, dank aan alle fans voor de support. Als laatste ook dank aan Yael Heatubun en FightPerformance voor de organisatie.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter