Expositie ‘Unpolished’ van Mark Van Lammeren

Mark Van Lammeren (1978, Alphen Aan Den Rijn) is al 27 jaar kapper en in zijn vrije tijd is hij vaak in het buitenland te vinden om de prachtigste verlaten panden te fotograferen. Hierbij gaat het vooral om de schoonheid van het verval. Bladderende verf, afbrokkelende muren, een lek dak waardoor er varens en mos binnen groeien.Zijn foto’s zijn vaak verhalend opgebouwd, en hierdoor zo boeiend dat ieder er zijn eigen verhaal bij kan fantaseren. Waarom woont hier niemand meer ? wat is er gebeurt ? Waarom zijn alle spullen achtergebleven ? Kom het zelf ervaren ….

Lunchroom café 1640: 0172 – 495 566

Openingstijden: 10.00 uur tot 16.00 uur – dinsdag t/m zaterdag

Adresgegevens: Julianastraat 4, 2405 CA  Alphen aan den Rijn

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter