Bijzondere zomeravondconcerten in ‘t Reeuwijks Wijnhuis

Een zomeravondconcert gevolgd door een diner’ is een nieuw en bijzonder initiatief waarbij de eigenaren van ‘t Reeuwijks Wijnhuis en de organisatie ReeuwijkKlassiek de handen ineen hebben geslagen om een bijzondere avond te bieden met mooie muziek en goede wijn in de hoofdrol. Afgelopen zaterdag was dan ook de première met de Spaanse saxofonist David Cristobal Litago en Ellen Zijm op accordeon.

De culinaire muziekliefhebbers kregen onder meer stukken van Erik Satie, J.S. Bach en de Elfendans van Edvard Grieg te horen en ieder stuk werd kort toegelicht door een van de musici. Na de pauze volgde o.a. muziek van de Argentijnse bandeneon speler en componist Astor Piazolla, die in Nederland beroemd is geworden door ‘de traan van Maxima’.

Het was een mooie warme, zonnige zomeravond en de concertgangers genoten na afloop van het concert op het terras van ‘t Reeuwijks Wijnhuis enthousiast van hun diner. Kortom een vervolg zit er zeker in.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter