Meester-juffendag en zomerfeest Da Costaschool

Vrijdag j.l. hebben de leerlingen, meesters en juffen een superdag gehad met elkaar. Wat een feest! Alle juffen en meester Ruud gingen vanmorgen al op vakantie, maar er ging van alles mis. Meester Ruud kon het leuke dorpje niet vinden, juf Maartje wilde duiken, maar er was geen water en zo ging het even door.


Daarna hebben de leerlingen en het team dansend het feest voortgezet op ‘Feest’ van Kinderen voor Kinderen. Er volgde een verrassing voor de meester en de juffen. Ze kregen allemaal een cadeautje. In de ochtend was er een vossenjacht voor alle leerlingen. Het was nog best een uitdaging om alle vossen te vinden: vissend, fotograferend, aan het zwembad, de picknick, in een strandstoel, aan het kamperen en aan de wandel.


Als spetterende afsluiting van deze feestdag was er het zomerfeest. De zon ging schijnen en wat waren er leuke activiteiten voor de leerlingen te doen: een stormbaan, springkussens, een echte trampoline, spelletjes en ook van alles aan lekkers te eten en te drinken. Dit alles georganiseerd door de enthousiaste ouders van de Activiteitencommissie. Met elkaar kijken we terug op een geslaagde feestdag!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter