Team van de Munt in Bodegraven start hartverwarmende inzamelingsactie

Het team van restaurant De Munt in het centrum van Bodegraven is met elkaar een inzamelingsactie gestart om de laatste wens van eigenaresse Mariska de Vries in vervulling te laten gaan. Bijna een jaar geleden kreeg Mariska te horen dat zij ongeneeslijk ziek is en sindsdien hebben de gasten de gastvrijheid en aanwezigheid van Mariska steeds vaker moeten missen.

Samen met haar gezin heeft Mariska haar laatste maanden op een unieke manier proberen vorm te geven en heeft ze veel wensen van haar bucketlijst kunnen afstrepen. Zoals met haar gezin een tattoo zetten, Pinkpop bijwonen en een reis naar Portugal. Behalve een. Een reis naar Zuid-Afrika met haar man Jurgen en twee dochters. Helaas is ze inmiddels te ziek om dit zelf nog mee te kunnen maken, maar het personeel is een actie gestart om deze onvergetelijke reis toch mogelijk te maken voor Jurgen en zijn dochters.

In een emotionele oproep vraagt het team om mee te helpen deze wens in vervulling te doen laten gaan.

Meehelpen de wens van Mariska mogelijk te maken kun je hier doen:

Inzamelingsactie van Merel Van Den Boogaard : Mariska haar laatste wens! ❤️ (gofundme.com)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter