Leerlingen Willibrord school op bezoek bij Stichting Kom-mee-Eten

5 scholieren van de Willibrord school zijn dinsdag op bezoek geweest bij Stichting Kom-mee-Eten. Het begon zo: Asha Bruinsma van Kom-mee-Eten werd een tijdje geleden gebeld dat de leerlingenraad van de Willibrord schoolde stichting had uitgekozen als goede doel dit jaar. Asha mocht de leerlingenraad wat komen vertellen en had gevraagd of zij het leuk zouden vinden om een keer op bezoek wilden komen. Zodat ze zelf konden ervaren hoe het bij de stichting aan toe gaat en de sfeer en soep konden proeven. Daar was veel animo voor.
 

Afgelopen vrijdag kwam een kleine delegatie van de leerlingenraad naar Asha toe om een afspraak te maken. Het liefst hadden ze ook graag in de keuken geholpen, maar ja, 15 kinderen, 4 vrijwilligers en de coördinator zou een keuken vol zijn. En dus zijn ze vandaag geweest. En wat was het super gezellig. De kinderen hebben bij de ouderen gezeten en mooie gesprekken gevoerd. Mobieltjes moesten wel op school achterblijven. En ja, dat vonden ze helemaal niet erg werd er verteld. 
 

Ze hebben ook aan de ouderen verteld waarom ze bij Kom-mee-Eten op bezoek waren. En daar kregen zij daar een hartelijk applaus voor.  Zo mooi om de jonge gastjes tussen de oudere gasten te zien. En leuke gesprekken over wat ze wilden worden later en in welke groep zij zaten en nog meer. Humor, gezelligheid, soep met stokbrood kruidenboter, jonge gasten en oude gasten gaan heerlijk samen. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter