Speel- en Werkhoeve levert bouwstenen voor de toekomst

De Speel- en Werkhoeve biedt hoop voor de toekomst van kinderen, jongeren in Ivoorkust. Met de gehouden sponsorloop tijdens de projectweek hebben ze een geweldig bedrag opgehaald van meer dan 10.000 euro.

De cheque van 10.041,71 euro is vandaag feestelijk overhandigd aan een medewerker van Unicef. 

Met dit bedrag kan Unicef moeders trainen in het verzamelen en verwerken van plastic afval. Dit plastic afval wordt verwerkt tot bouwstenen die worden gebruikt voor de bouw van nieuwe klaslokalen. Unicef is geweldig blij met het opgehaalde bedrag. Van dit geld kan er een heel lokaal van gerecycled plastic neergezet worden. Al die gelopen kilometers van de kinderen van de Speel- en Werkhoeve hebben dus een betere wereld opgeleverd!!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter