Pleinconcert Muziekvereniging Oefening Baart Kunst Driebruggen

Op zaterdag 2 juli geeft Muziekvereniging Oefening Baart Kunst uit Driebruggen een pleinconcert als afsluiting van het muzikale seizoen. De aanvangstijd is 16. 00 uur. Ook vindt dan de Grote Verloting plaats van de loten die u misschien in de afgelopen weken hebt gekocht.

U kunt genieten van de saxofoongroep en het grote orkest

De saxofoongroep speelt een aantal uitdagende stukken met o.a. “Memory en swingende Dixieland Blues” ‘Dixieland, is een vroege muziekstijl die in het begin van de twintigste eeuw ontstond in New Orleans en zich van daaruit verspreidde naar Chicago en New York’.

Het grote orkest sluit de muzikale middag af met o.a. het spaanse werk “Suspiros Espania” ‘In deze typische, pasodoble waant u zich voor even in de Spaanse zon’ en het prachtige “Pastime With a Good Company” ‘Het is een typisch muziekstuk uit de Renaissance en een klassieker binnen het Brits repertoire’.

Ook speelt OBK fraaie barokmuziekstukken “Bach Variations en Four old Dances”. Muziekvereniging OBK sluit de muzikale middag af met een vrolijke noot, OBK speelt de met veel plezier ingestudeerde stukken “The John Barry Selectie” en een solowerk “Teddy Picnic”.

Na afloop van dit muzikale gedeelte volgt de Grote Verloting met fraaie prijzen.

De weersverwachting is gunstig, dus u kunt een heerlijke muzikale middag verwachten in de Lindelaan te Driebruggen!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter