MCB Zomerconcert woensdag 29 juni aanvang 19:00 Evertshuis Bodegraven

Leerlingen en docenten van het Muziek Collectief Bodegraven nodigen u allen van harte uit, te komen kijken en luisteren naar het jaarlijkse zomerconcert. Tijdens dit concert vertolken de leerlingen werken van onder andere Chopin, Schumann, Glinka, Elgar, Debussy, Pachelbel en Mozart, maar ook moderne stukjes en zogeheten traditionals. U hoort ensembles en solisten op piano, harp, blokfluit, cello en viool.

Samenspel vinden we heel belangrijk, dit zien we ook terug in een optreden van het MCB projectorkest onder leiding van Lucienne de Valk. Tijdens het Voorjaarsconcert in maart maakte dit orkest een geweldige entree. Voor deze avond is hard gewerkt aan arrangementen van Eine kleine Nachtmusik van Mozart en Raiders of the Lost Ark van John Williams, en aan een klassieke medley waarin u diverse bekende thema’s voorbij hoort komen.

Iedereen is van harte welkom, familie, vrienden, kennissen, belangstellenden. De toegang is gratis, een spontane gift ter bestrijding van de kosten na afloop van het concert wordt zeer op prijs gesteld. Het concert heeft een pauze waarin u een drankje kunt drinken en ook na afloop kunt u nog even blijven napraten.

Datum: Woensdagavond 29 juni, aanvang concert 19:00 uur Locatie Theaterzaal Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter