Zomerfeest op de Bron

Vorige week vrijdag hebben de (oud)leerlingen, (groot)ouders en de leerkrachten van basisschool de Bron in Reeuwijk dorp genoten van het zomerfeest op het zonnige schoolplein. De afgelopen twee jaar is het zomerfeest gevierd zonder ouders, opa´s en oma´s en zussen en broers. Dit jaar mochten we elkaar eindelijk weer ontmoeten op school en konden we weer fijn bijkletsen. Groep 8 had heel veel spellen georganiseerd en cadeaus voor het rad geregeld, zodat ze zoveel mogelijk geld zouden ophalen voor het door hun gekozen goede doel: KiKa.

De ouderraad heeft dit jaar een echte frietkraam geregeld, zodat er lekker gegeten kon worden tijdens het feest. De leerkrachten hebben het Open Podium geopend met een geweldige zomerse dans en daarna hebben leerlingen ook opgetreden. Deejay Bram uit groep 6 heeft de muziek verzorgd. Het feest werd afgesloten met een loterij. De prijzen zijn gedoneerd door lokale ondernemers.

De opbrengst van het zomerfeest is bestemd voor KiKa. De KiKa-beer heeft heerlijk mee gefeest. Dinsdag is de opbrengst bekend gemaakt. Een waanzinnig mooi bedrag van 770 euro is opgehaald.

En als afsluiting: de nieuwe directeur van de Bron, Sandra Goedhart, heeft zich voorgesteld aan alle ouders en leerlingen. Na de zomervakantie begint zij op deze leuke school.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter