Project Rampjaar 1672 Bodegraven

Op donderdag 30 juni aanstaande, zal muziekvereniging OBK Driebruggen een speciaal concert geven met als thema Rampjaar 1672. In die tijd (Barok en Renaissance) was er voor blaasmuziek nog niet zoveel geschreven, maar OBK heeft toch verschillende muziekstukken om weten te schrijven naar muziek uit deze tijd. Zelfs een muziekstuk van Bach hebben zij om weten te schrijven voor fanfare. Wij van de culturele commissie Bodegraven-Reeuwijk hebben al mogen luisteren tijdens de repetities en zijn van mening dat u verrast bent over het concert wat zij geven op donderdag 30 juni in het Evertshuis te Bodegraven.

Aanvang 20.30 uur toegang gratis!

U bent van harte uitgenodigd!!

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door de culturele commissie Bodegraven – Reeuwijk www.obkdriebruggen.com

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter