Kom een Bakkie Doen!

Zaterdag 25 juni aanstaande van 10 – 14 uur staan de vrijwilligers van Vluchtelingenwerk Bodegraven-Reeuwijk met een kraam op het Raadhuisplein in Bodegraven. Ook vluchtelingen uit onze gemeente zijn aanwezig en komen graag met u in gesprek. Komt u een Bakkie Doen?

Als je als vluchteling in Nederland het gevoel hebt erbij te horen, draagt dat bij aan een goede start en snellere integratie in Nederland. En dat begint vaak met iets ‘simpels’ als samen een kopje koffie drinken. Bakkie Doen 2022 kan veel bijzondere, openhartige en inspirerende ontmoetingen opleveren.

Met deze activiteit is er in Bodegraven-Reeuwijk aandacht voor Wereldvluchtelingendag (20 juni). Deze dag is door de Verenigde Naties aangewezen om vluchtelingen over de hele wereld te eren. Een dag waarop er aandacht is voor de kracht en moed van mensen die gedwongen zijn hun thuisland te ontvluchten om te ontsnappen aan conflicten of vervolging.

Ben jij ook van de partij op zaterdag 25 juni op het Raadhuisplein in Bodegraven van 10-14 uur. Wees welkom!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter