Happy Gymnastics in Bodegraven

Op 18 juni 2022 kon de Happy Gymnastics na twee jaar eindelijk weer doorgaan. Op deze dag kwamen er meer dan 135 kinderen samen om te turnen in de Sporthoeve in Bodegraven. De turnsters kwamen vanuit verschillende verenigingen, namelijk OKK Nieuwkoop, Dos Bodegraven en Heres Bodegraven. 


Deze verenigingen hebben samen met Reflex uit Reeuwijk hun krachten gebundeld om samen een hele gezellige dag te organiseren. De kinderen tot en met groep vijf lieten in de ochtend opbouwende stappen zien voor een handstand, radslag, koprol, rechtstandige sprongen en nog veel meer. In de ochtend lag de nadruk op het laten zien wat de kinderen hebben geleerd, een meetmoment. Tijdens de Happy Gymnastics wordt er ook veel aandacht gegeven aan het fun gedeelte, door middel van spelletjes te spelen, badmintonnen, hockey, acro etc. In de middag lieten de kinderen uit groep 6 tot en met groep 8 hun oefeningen zien in een wedstrijdvorm. Deze kinderen hebben de afgelopen weken zelf hun eigen oefening ontworpen en hun eigen sprongen gekozen.


Per leeftijdscategorie werden er in de middag prijzen uitgereikt aan de turnsters met hoogste scores. Daarnaast kreeg iedere deelnemer van de Happy Gymnastics een prachtige diploma en een medaille. OKK Nieuwkoop, Dos Bodegraven, Reflex Reeuwijk en Heres Bodegraven zijn trots op alle turnsters en kijken ernaar uit om vaker hun verenigingen te verbinden. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter