Rohda’76 knipt voorbereiding in tweeën

Net als afgelopen seizoen knipt Rohda’76-trainer Arjen Linstra de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer in twee delen op.

Donderdag 9 juni gold als de afsluitende training voor het achterliggende voetbaljaar, maar dinsdag 28 juni start de voorbereiding al weer op het nieuwe seizoen. Linstra legt uit waarom. ,,Dan houden we de conditie van de spelers op peil, waardoor de kans op blessures vermindert.’’ Op donderdag 7 juli zit deel één van de voorbereiding er dan op. Deel twee begint op dinsdag 2 augustus. Dan sluiten ook de nieuwkomers Vlatko Lazic (Jodan-Boys), Issam el Bouazatti (geen club), Assim Souissi (Gouda) en Jan Geert van Asselt (Floreant) aan. Tegenover de komst van dit viertal staat het vertrek van enkele spelers die hun voetbalheil elders zoeken.

Rohda’76-trainer Arjen Linstra. Foto Don van der Meer

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter