Jeugdtheaterhuis op Zomertheaterkamp: laatste plekken vrij

Het Jeugdtheaterhuis organiseert deze zomer voor de tweede keer een zomerkamp! Iedereen van 13 tot 21 jaar kan mee. Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus wordt er gekampeerd (in omgeving Gouda) én theater- en musicalvoorstellingen gemaakt. Er gaat een flinke groep mee, maar de laatste plekken zijn nog vrij.

Vijf dagen lang wordt er gewerkt aan theater- en musicalvoorstellingen onder leiding van vier enthousiaste docenten. Aan het eind van de week worden de presentaties gespeeld in de buitenlucht of in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. Natuurlijk is er ook ruimte voor potjes voetbal, marshmallows roosteren boven het kampvuur en gek doen op de bonte avond. 
 

Meer informatie over het Zomertheaterkamp is te vinden op  www.jeugdtheaterhuis.nl

Ben je tussen de 7 en 12 jaar? 

Ook voor kinderen heeft het Jeugdtheaterhuis een toffe zomeractiviteit. De eerste week van de vakantie (12, 13, en 14 juli) kunnen zij aan de slag met de Theater 3-daagse: in drie dagen een voorstelling maken en spelen in de theaterzaal van Cultuurhuis Krimpen aan de Lek. Iedereen uit groep 5 t/m 8 kan meedoen, dus met én zonder toneelervaring.Alle informatie over de Theater 3-daagse staat op bovengenoemde website.

Over Jeugdtheaterhuis

De missie van het Jeugdtheaterhuis is om kinderen en jongeren te stimuleren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken. Vanuit de centrale organisatie in Gouda worden activiteiten verzonnen, ontwikkeld en uitgevoerd in Gouda, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Krimpenerwaard, Leiden en Maassluis. Regelmatig worden er bijzondere EXTRA!’s georganiseerd in de vakanties.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter