Van Corona Tijd naar Vitaliteit

We leven in een gecompliceerde en snel veranderende wereld. Dat stelt ons als mens op de proef en daagt ons uit. Afgelopen twee jaar was dat tijdens corona goed merkbaar. Hoewel het leven geleidelijk aan een normaal verloop krijgt zijn de naweeën nog duidelijk aanwezig. Daarom geven Jaap de Vries en Ramon Blenderman op donderdag 23 juni een gratis lezing over hoe we onze vitaliteit en weerbaarheid kunnen versterken. Samen willen zij verkennen wat mogelijk is om vitaal en weerbaar te zijn als het leven anders loopt dan gedacht. Wie ben ik? Wat kan ik doen om in mijn leven het heft in eigen handen te nemen? Hoe kunnen we het goede in onszelf en de gemeenschap realiseren?

Jaap benadert deze thema’s vanuit zijn professie als analytisch coach en zet verschillende creatieve en actieve leer-werkvormen in. Ramon belicht de relatie tussen leefstijl, psyche, energie, ademhaling en aandacht. De kwaliteit hiervan bepaalt immers voor een belangrijk deel de kwaliteit van ons leven.

De lezing wordt gehouden op donderdag 23 juni bij de Hortus Populus. We beginnen om 19.45 uur en u bent vanaf 19.15 van harte welkom voor koffie/thee en een bezoek aan de tuinen. De toegang is gratis en een vrijwillige bijdrage is van harte welkom. U kunt zich opgeven via: lezingen@hortuspopulus.nl. De Hortus Populus ligt aan de Weideveldselaan en het Limespad in Bodegraven. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.hortuspopulus.nl Voor informatie over de sprekers kunt u terecht op www.groenehartslag.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter