A3 kampioen met nog een wedstrijd te spelen

Zaterdag 11 juni was het dan zover. Met winst of een gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Valto A3 kon Vriendenschaar A3 kampioen worden. De laatste wedstrijd, die 18 juni gespeeld moet worden, doet er dan niet meer toe. Dit prima vooruitzicht had de A3 te danken aan het feit dat alle wedstrijden al met klinkende uitslagen waren gewonnen. Met bijvoorbeeld 20-4 of 15-6 winnen van de tot dan toe nummers twee. Niemand in de poule kwam enigszins in de buurt van deze cijfers!

Ook al was een gelijkspel voldoende, de ploeg was gebrand om de winst eruit te slepen. Het was prachtig weer en beide ploegen hadden er zin in. Mede omdat het voor Valto nog de laatste kans was om ook aanspraak te maken op het kampioenschap. Vriendenschaar ging goed van start en van zenuwen was niks te merken. Alleen wist de tegenstander steeds weer aan te haken. Toch zag je aan het aanvallende spel en de werklust dat de winst Vriendenschaar niet mocht ontglippen.

In de (warme!) tweede helft werd door de thuisploeg aardig met scherp geschoten! Tijdens de ingelaste drinkpauze was de voorsprong al aardig opgelopen en was er eigenlijk letterlijk en figuurlijk geen vuiltje meer aan de lucht. Einduitslag van deze prima wedstrijd: 17-9 en dus een terechte kampioen!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter