Bodegraafse kunst op exclusieve beurs in Art Laren

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni a.s. vindt voor de 26ste keer Art Laren plaats op de Brink in Laren!  Art Laren heeft een unieke plek in de kunstwereld veroverd.  De witte paviljoens onder de bomen bieden een goede entourage voor de moderne en hedendaagse kunst die op deze kunstbeurs wordt gepresenteerd.  Afgelopen jaar stonden de galeries in de rij om te mogen exposeren, maar de capaciteit op de historische Brink van Laren is beperkt.  Aangezien het hier altijd een drukte van belang is met niet alleen kunstliefhebbers maar ook veel geïnteresseerden zal zijn aanwezigheid een mooie gelegenheid zijn om Bodegraven-Reeuwijk als kunstenaarsdorp op de kaart te zetten.  Het is zeer de moeite waard om deze Kunstbeurs te bezoeken.  
 
Het is Marry Buiks, glaskunstenaar, uit Bodegraven gelukt om op deze bijzondere gezellige kunstbeurs een paviljoen met standnummer 66  te bemachtigen.  

Als u zich nu aanmeld via  marryzglaz@outlook.com ontvangt u een promotiecode die u kunt gebruiken om op de site van Art Laren gratis kaartjes te krijgen.  Meld u zich snel aan want het verstrekken van deze code is beperkt. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter