Skate clinic groot succes!

In samenwerking met Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk, heeft Skate a Way echte skate clinics gegeven aan verschillende groepen kinderen in de leeftijd van 5 t/m 14 jaar om veilig(er) te skaten en/of te leren skaten! Dit alles was op dinsdag 7 juni naast de Willibrord school in Bodegraven en op het schoolplein. Kinderen die minder tot geen skate ervaring hadden, leerden onder begeleiding van Skate a Way de eerste stappen, of misschien beter gezegd: de eerste rollen. Dit alles om de beginnende skates uiteindelijk veilig te leren skaten.

Ook was er gedacht aan kinderen met meer skate ervaring. Deze kinderen mochten verschillende schansjes trotseren. Er waren zelfs kinderen die twee keren meededen, omdat zij het zó leuk vonden. Wij hopen dat hierdoor meer kinderen gemotiveerd worden om lekker naar buiten te gaan en te (oefenen) met skaten. Ze leren hierdoor niet alleen het skaten, maar ook: veters strikken, balans, coördinatie, samenwerken, veiligheid en plezier maken.

Een speciaal bedankje voor de Willibrord school en Skate A Way voor het mogelijk maken van deze leuke en leerzame middag!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter