Mobiele Milieustraat in de wijk

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni kunnen inwoners van Bodegraven, Waarder en Driebruggen gratis hun klein grof huishoudelijk afval inleveren bij de mobiele milieustraat van Cyclus. Na het eerdere succes komt deze verplaatsbare afvalunit van Cyclus weer naar onze gemeente; als gratis service, dichtbij de inwoners.  

U kunt er kleine beetjes afval inleveren die niet bij het restafval horen, waaronder klein chemisch afval (zoals verfblikken, kwasten en batterijen), kleine elektrische apparaten (zoals een föhn en laptop), harde kunststoffen (zoals speelgoed), metalen (zoals een koekenpan of ijzerdraad), hout (zoals een fotolijstje of krukje) en oud papier en karton. De hoeveelheid die u inlevert, moet in een grote boodschappentas passen. Grotere spullen horen thuis op het afvalbrengstation. 

U vindt de Mobiele Milieustraat hier: 

  • Vrijdag 17 juni van 9.00 tot 12.00 uur: Bodegraven, op het parkeerterrein aan de Roerdomp, bij winkelcentrum Broekvelden  
  • Vrijdag 17 juni van 13.00 tot 15.00 uur: Waarder, aan het eind van de Pr. Maximalaan, bij Huiskamer van Waarder 
  • Zaterdag 18 juni van 9.00 tot 12.00 uur: Driebruggen, op het parkeerterrein aan de Keizersmantel, bij de Hervormde Kerk 

U bent van harte welkom! 

Foto Pim Mul – Bodegraven. De Mobiele Milieustraat van Cyclus

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter