Determinatiedag archeologische vondsten

Komt u zaterdag 18 juni ook naar de determinatiedag van uw eigen archeologische vondsten? 

De Archeologiedagen op 17, 18 en 19 juni 2022 brengen het verleden tot leven met honderden activiteiten door het hele land. Natuurlijk doet de gemeente Bodegraven-Reeuwijk met haar Romeins verleden hier aan mee. Op zaterdag 18 juni kunt u uw archeologische vondst laten beoordelen in de Romeinse barak op de Hortus Populus. Een echte archeoloog bekijkt deze vondst. Daarnaast kunt u een rondleiding volgen, door de tuinen en het huis wandelen of een wandeling over het Kazernepad maken.  

Komt u ook langs? 
Wanneer: zaterdag 18 juni 
Waar: fietspad Limespark (verlengde Weideveldselaan) Bodegraven.  
Hoe laat: van 14.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter