Pool en Bosschers te zien en te horen tijdens Sunday Jazz bij Baas

Komende zondag 12 juni kan de Jazzliefhebber zijn hart weer ophalen tijdens Sunday Jazz waar het duo PB2 bij café Baas in Bodegraven op het podium staat.

Hoewel ze in dezelfde regio zijn opgegroeid, kwamen Jan Bertil Pool en José Bosschers elkaar pas tegen, toen ze al afgestudeerd van het conservatorium waren. Hun ontmoeting was bij een gezamenlijke werkgever waarna ze, na wat musiceren en ontdekken, besloten samen te blijven als musici.

In vele samenstellingen en bij veel verschillende gelegenheden zijn hun muzikale paden zich blijven kruisen. Voor latin jazz, bluesy repertoire, pop/easy listening en natuurlijk jazz draaien ze hun hand niet meer om en zijn ze op elkaar ingespeeld.


Sunday Jazz wordt elke 2e zondag van de maand georganiseerd en is een samenwerking tussen BAAS Bodegraven en met Groene Hart Jazz, een organisatie die bestaat uit vrijwilligers en het doel heeft de jazz muziek dichter bij de mensen brengen.

Komende zondag, 12 juni, SUNDAY JAZZ!

JB2 José Bosschers (zang) Jan Bertil Pool (gitaar)

Aanvang: 16.00 uur

Entree: gratis

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter