Parkvilla open dag bruist van de activiteiten

Onder het motto ‘Wat gaan we doen in het nieuwe seizoen’ opent Parkvilla op 12 juni wagenwijd de deuren van 10.00 tot 15.00 uur. Een dag vol met gratis workshops, proeflessen, een dansvoorstelling en nog veel meer. ‘Iedereen is welkom en mag meedoen, opgeven is niet nodig. Een mooie kans om de sfeer van Parkvilla te proeven, kennis te maken met docenten en zelf te ervaren hoe een cursus eruit ziet bij Parkvilla’, vertelt Arjenne Bouwknegt Coördinator cultuureducatie en -participatie Parkvilla. 

Er zijn workshops edelsmeden, botanisch tekenen, modeltekenen en keramiek. Je kunt kennismaken met Qigong van 12.00 tot 13.00 uur. Voor kinderen is er ook genoeg te beleven: workshops Fashion Design, tekenen en schilderen, edelsmeden. Kids die gek zijn op zingen dansen en toneelspelen, kunnen bij het Jeugdtheaterhuis terecht. De verschillende dansgroepen van Parkvilla presenteren de dansvoorstelling ‘Het is aan’. Hiervoor zijn wel tickets nodig, deze zijn via parkvilla.nl te verkrijgen. 
 
‘Samen met onze culturele partners het Jeugdtheaterhuis, Productiehuis Alphen en Alphoto staan wij klaar om informatie te geven over het nieuwe theater- en cursusprogramma 2022-2023. Inclusief nieuwe brochure. Om 14.30 uur is de  film Mothering Sunday te zien in ons filmhuis. Voor de film zijn tickets nodig’, aldus Arjenne Bouwknegt.

Voor meer informatie en tijden, kijk op  www.parkvilla.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter