Nature on tour special: over de verborgen natuur van Nederland

Op zaterdag 11 juni en zondag 19 juni organiseert Parkvilla een special met twee nieuwe Nederlandse natuurdocumentaires: Nederland Onder Water en Sounds of the South. ‘Het zijn prachtige films met spectaculaire natuurbeelden, die heel mooi tot hun recht komen op het grote doek. Het is dé manier om Nederland te ontdekken met nieuwe ogen. De speelduur per film is 60 minuten. In de pauze bieden we in de foyer lekkere (gratis) hapjes aan’, aldus Cindy van der Hoorn, coördinator filmhuis. 

Film: Nederland Onder Water
In deze film ontdekken we Nederlands meest verborgen natuur. Ontmoet verrassende onderwaterbewoners in een adembenemend mooie wereld. Dieren met karakter waarin veel parallellen te ontdekken zijn met onze eigen wereld. Kleine bewoners en grootse verhalen in een herkenbaar Nederlands decor. Van regisseur Arthur de Bruin en met Gijs Scholten van Aschat als verteller.

Film: Sounds of the South
De liefde van de Nederlandse muzikant Ruben Hein voor de natuur en dieren in het wild heeft altijd centraal gestaan in zijn creativiteit. De documentaire is een filmisch verslag en zoektocht naar inspiratie, verwondering en creatieve prikkels, maar ook een krachtig pleidooi voor het behoud van een van ’s werelds laatste écht wilde plekken. Van en met muzikant/vogelaar Ruben Heinen en regisseur Hubert Neufeld.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter