Dance Award Shows Studio Forza

Door • Digitale Bodegraafse Krant 

Op zaterdag 4 juni stond Studio Forza, samen met Udi Zwammerdam, met drie eindshows in theater Castellum in Alphen aan de Rijn. Het waren spectaculaire shows waar maar liefst 25 dansgroepen na twee ellendige jaren eindelijk weer letterlijk hun podium konden pakken. En wat was het een feest. Niet alleen om weer te dansen voor publiek, maar ook om met elkaar zo’n spektakel te maken. Achter de schermen was een grote gezellige boel, maar op het ‘moment suprême’ stond iedereen waar die moest staan.

Tussen de dansen door werden met een knipoog dance awards uitgereikt. Natuurlijk niet voor de beste dansers, want er deden alleen maar toppers mee, nee, er waren kookwekkers voor de ‘Net niet op tijd’ dansers en voor de ‘Dans met je haar vast award’ winnaars was er een doosje elastieken voor in de danstas. Ook de docenten werden niet gespaard. 
Voor veel van de jonge dansers was het de eerste keer op een theaterpodium en dat was natuurlijk best een beetje spannend. Niet alleen voor de kinderen, ook voor de ouders. Maar met deze showervaring in de pocket zijn nieuwe sterren én bewonderaars geboren. 

Door de pittige financiële jaren was het heel fijn dat de dansshows in samenwerking met UDI zwammerdam en verschillende betrokken sponsoren plaats kon vinden. De Forza Family kijkt nu al uit naar de shows van volgend jaar.

Foto’s: Gizmoworks Photography

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter