Mooie judoresultaten in Dordrecht en Ede

Op zaterdag 4 juni kwamen veel judoka’s van Chikara Sport in actie in Dordrecht en Ede.

Ede
In Ede vond het Heide Judo Toernooi plaats, met begeleiding van Coach Zhen van Mechelen. Hier hebben Sieb Griede en Bianca Kamal Ghatias beide al hun partijen met ippon weten te winnen. Na 5 winstpartijen stonden zij op het hoogste podium! Sem Langerak heeft ook 5 partijen gejudood, waarvan hij er 3 wist te winnen wat hem een mooie 3e plek heeft opgeleverd. Macario Kamal Ghatias zat in een kleinere poule, en na een paar goede wedstrijden waarvan 1 winst met ippon heeft ook hij de 3e plek bemachtigd.

Christian Opmeer mocht 4 judoën, waarvan hij er 2 wist te winnen. Dit was helaas niet genoeg voor een plek in de kruisfinales. Ricardo Kamal Ghatias en Jos van Wensveen hebben beide goed staan judoën, maar na 2 verliespartijen konden zij helaas niet verder naar de volgende ronde.

Dordrecht
In Dordrecht vond het laatste Instaptoernooi van dit seizoen plaats, onder leiding van coaches Indy en Dion Spits. Hier kwamen de wat meer beginnende wedstrijdjudoka’s in actie!

• Noa van Leeuwen, Iris Blijleven, Leroy Verkleij en Daan van Leeuwen hebben hier hun gele embleem weten te bemachtigen! (50 punten)
  • Giovanni Schouten en Alexander Opmeer hebben het oranje embleem gehaald! (100 punten)
  • Ruben Stolwijk heeft zijn groene embleem! (150 punten)

De andere judoka’s op dit toernooi (Mette Marit van Wijngaarden, Sven Blijleven, Evi van Leeuwen, Lars Muller, Tobias Blanken, Adam Achbari, Benedek Nagel en Mathijs Muller) hebben ook lekker gejudood!