Testweekend GOUDasfalt

Op vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni organiseren GOUDasfalt, MASS Events en gemeente Gouda in overleg met omwonenden van GOUDasfalt een testweekend op GOUDasfalt. In het weekend worden verschillende muziekgenres getest. Op vrijdag is er een avond voor omwonenden en op zaterdag is er het dancefestival (Riverdale Festival) om optimaal en ‘real life’ te kunnen testen.

Met het testen verzamelen we informatie over het evenementengeluid zodat we met die informatie tot een verdere uitwerking van evenementenvoorschriften kunnen komen. Vanaf zaterdag kunt de geluidsmetingen live volgen via de website van het Riverdale Festival. Via die link kunt u ook contact opnemen met de organisator.

Kijk voor meer informatie ook op de pagina van GOUDasfalt.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter