Laat je verrassen bij improvisatie-duo Beperkt Houdbaar in het Evertshuis

Donderdag 9 juni komen de mannen van Beperkt Houdbaar naar Bodegraven. Ze hebben een rijke fantasie en kunnen ieder doorsnee verhaal uitvergroten tot een spannend, filmisch plot. Een avond vol humor! Andries Tunru ken je misschien van de slimste mens, hij verloor nipt de finale van Rob Kemps. En Stefan Hendrikx van onder andere hufterproef.

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat je ’t moet zien om te geloven. Na het -twee jaar op rij- winnen van het NK Improvisatietheater en hun succesvolle theatertour De Première bouwde improvisatie-duo Beperkt Houdbaar in korte tijd een ware cultstatus op.

Elke avond beginnen Andries Tunru (finalist De Slimste Mens en winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (o.a. bekend van de televisieprogramma’s Alpaca’s en Hufterproef) weer met absoluut niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door verhalen uit het publiek, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste personages, de scherpste grappen en muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan. De meest verrassende voorstelling van het jaar!

De voorstelling CANVAS begint om 20.30 uur in de theaterzaal. Tickets kosten € 19,00 inclusief drankje. De theaterkassa gaat een uur vóór aanvang open. Voor meer informatie en reserveren ga naar:  https://www.evertshuis.nl/beperkt-houdbaar-canvas

Praktische informatie

BEPERKT HOUDBAAR – Canvas

DONDERDAG 9 JUNI 2022

CABARET / IMPROVISATIE

AANVANG 20.30 uur

ENTREE € 19,00 incl. drankje

LOCATIE Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter