Inschrijving BinnenKijken bij Bedrijven is nu geopend

BinnenKijken bij Bedrijven is hét event voor werkgevers en werknemers om elkaar op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Van 13 t/m 18 juni openen ondernemers uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen hun deuren. Potentiële werknemers, stagiaires en mensen die een werkervaringsplaats zoeken, kunnen letterlijk een kijkje in de keuken van een bedrijf nemen.

Ben je op zoek naar een (andere) baan, een werkervaringsplaats of een stageadres? En wil je op een laagdrempelige manier een kijkje in de keuken nemen bij een bedrijf? Stap dan eens binnen bij een van de mooie, sociale en succesvolle bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Dat kan tijdens BinnenKijken bij Bedrijven 2022: een speciale actieweek waarin werkgevers en werkzoekenden elkaar op een heel laagdrempelige manier ontmoeten. Als je al een baan hebt, is dit overigens ook de ideale gelegenheid om je te oriënteren op ander werk. BinnenKijken bij Bedrijven is voor iedereen. Voor scholieren, studenten, volwassenen en senioren!

Deelnemende bedrijven Bodegraven-Reeuwijk
Vanuit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk hebben de volgende bedrijven zich aangemeld:

 • LinkLeaders marketing
 • STEF food supply chain Logistics
 • Heating Service Installatietechniek
 • Truckwash
 • Junis Kinderopvang
 • Lok Installaties
 • Dynamic Control Technology

Aanmelden
Een mooie kans om hier meer over te weten te komen! Aanmelden kan via: www.binnenkijkenbijbedrijven.nl

WerkgeversServicepunt Midden-Holland
BinnenKijken Bij Bedrijven is een initiatief van het WerkgeversServicepunt Midden-Holland. Deze organisatie stimuleert werkgevers om op een mensgerichte, slimme en financieel aantrekkelijke manier te ondernemen. Dat noemen we sociaal of inclusief ondernemen. Daarmee willen we meer mensen in Bodegraven – Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen aan het werk helpen en houden. Het WerkgeversServicepunt Midden-Holland is opgericht en werkt volgens de richtlijnen van het  besluit SUWI

WerkgeversServicepunt Midden-Holland helpt mensen voor wie een baan niet vanzelfsprekend is aan het werk te helpen en te houden.

Denk hierbij aan:

 • Volwassenen met een arbeidsbeperking
 • Jongeren met een arbeidsbeperking
 • Statushouders
 • Laaggeletterden
 • Van werk naar werk: mensen die dreigen uit te vallen
 • Minimale steun: mensen met een hulpvraag op maat

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter