Bessenhof Reeuwijk doet mee met landelijke OPEN DAG van het naturisme

Niet in de file naar het strand of honderden kilometers in de auto en geen last van nat badgoed. Een heerlijke dag of fijne vakantie kunt u doorbrengen op het mooie ruime naturistenterrein de Bessenhof, Schinkeldijk 42-A in Reeuwijk.

Een fijn zwembad met prettige sauna, zonneweiden, jeu de boules banen, vrolijk terras, een camping, kinderbad en speeltuin, sport- en spel en veel groen. Het fraaie 8,5 hectare grote terrein ligt in de Zuidhollandse polder, niet ver van de Reeuwijkse Plassen en heeft ruime eigen gratis parkeergelegenheid.

Kom eens een kijkje nemen op het mooie terrein met camping tijdens de Open dag op zondag 12 juni 2022. U bent van harte welkom, het hek staat open en de koffie staat klaar. Bij warm weer kunt meteen een duik nemen in het zwembad. Alle informatie vind u op  www.zhlb.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter