400 wandelaars lopen de Avond4daagse

Door • Digitale Bodegraafse Krant 

De paden op, de lanen in, vooruit met flinke pas. Met stralend oog en blijde zin begonnen meer dan 400 wandelaars aan de Avond4daagse in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Wethouder Gerrit van Eijk gaf het startschot en dit was meteen zijn laatste officiële taak als wethouder.  

Deze editie van de Avond4daagse vindt plaats van dinsdag 31 mei t/m vrijdag 3 juni 2022. Voor elke wandelaar is er een afstand, namelijk: 2, 5 of 10 km. De deelnemers worden tijdens de wandeltocht getrakteerd op wat lekkers door diverse sponsoren. De organisatie heeft weer mooie routes uit gezet in de verschillende dorpskernen. 

Naast de gebruikelijke afstanden van 5 of 10 kilometer, die dagelijks gelopen kunnen worden, is er sinds dit jaar een afstand bijgekomen: de XS-route. Elke dag zal er een route van ongeveer 2 kilometer zijn voor de hele kleintjes, onze senioren en alles daar tussenin, voor een ieder waarvoor 5 kilometer net te ver is.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter