Zussen Vera en Beatrice van der Poel brengen ABBA tot leven in het Evertshuis

ABBA XS is een feest der herkenning, ga mee terug in de tijd, voor elke generatie een heerlijke muzikale top avond met de tijdloze hits. De zussen Van der Poel zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier, zoals de liedjes geschreven zijn: bij de piano. Donderdag 2 juni komen ze naar Bodegraven.

De dames zingen en vertellen het verhaal van ABBA, het succes, de roddels, het drama, de achterklap; alles wat je altijd al wilde weten van de blonde Agneta en rode Anni-Frida. Over het grote verdriet, het geld, de scheidingen en de glamour die ABBA kende.

Vera is docente zang aan het conservatorium en maakte furore met de elektropop band Mimezine. Ze bracht twee solo albums uit, trad op met o.a. de Nits. Beatrice heeft diverse albums en theaterconcerten op haar naam staan met Nederlandstalige repertoire. Ze werkt(e) met Maarten van Roozendaal, Marcel de Groot, Paul de Munnik, Bob Fosko en auteur Thomas Verbogt en op North Sea Jazz Festival. De zussen hebben een fabuleuze sound. En niets moet, maar meezingen mag!

De voorstelling ABBA XS begint om 20.30 uur in de theaterzaal. Tickets kosten € 20,00 inclusief drankje en zijn online of aan de theaterkassa te koop. Deze voorstelling is verplaatst van 22 januari naar 2 juni 2022. Tickets blijven geldig en tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht per mail.

Voor meer informatie en reserveren: https://www.evertshuis.nl/abba-xs

Praktische informatie

VERA ABBA XS

DONDERDAG 2 JUNI 2022

MUZIEK

AANVANG 20.30 uur

ENTREE € 20,00 incl. drankje

LOCATIE Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter