Wei-Ting uit Taiwan zoekt een warm thuis in Bodegraven of omgeving

Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Zo ook Wei-Ting uit Taiwan die zijn Nederlandse droomjaar zal doorbrengen in Bodegraven of omgeving. Voor hem zoekt uitwisselingsorganisatie Travel Active een enthousiast gastgezin die hem een warm thuis kan bieden tot de zomervakantie 2023. 

Uitwisseling naar Nederland
Wei-Ting doet mee aan het uitwisselingsprogramma High School Holland van Travel Active. Het High School Holland programma van Travel Active biedt buitenlandse scholieren de kans écht onderdeel uit te maken van de Nederlandse cultuur door ze een thuis te bieden bij een Nederlands gezin en ze hier naar een middelbare school te laten gaan.  

Een culturele uitwisseling is niet alleen een avontuur voor de buitenlandse scholier. Ook het gastgezin leert over de cultuur en inzichten die een buitenlandse scholier meebrengt! Zo hoef je niet ver te reizen om andere culturen, tradities en talen te ontdekken, want je kan de wereld ook in huis halen met een buitenlandse student. 

Wie is Wei-Ting? 
Wei-Ting is een 17-jarige, spraakzame jongen uit Taiwan die door zijn familie Austin wordt genoemd. Hij onderneemt graag sportieve activiteiten met zijn familie, daardoor gaan ze regelmatig fietsen. Verder speelt hij in zijn vrije tijd volleybal en gaat hij naar musicals. Op school zit hij in de Chinese Ochestra Band en speelt hij de Chinese Dulicimer. Tijdens zijn uitwisseling is Wei-Ting van plan om open-minded te zijn en wil hij graag integreren in het leven van zijn gastgezin, maar ook wil hij jullie iets leren over de Taiwanese cultuur. “Ik ben nog nooit eerder in Europa geweest dus ik hoop tijdens mijn uitwisseling meer te leren over de natuur en cultuur daar. Dit is voor mij een mooie kans om uit mijn comfortzone te stappen en op ontdekkingsreis te gaan in Nederland.” Leer Wei-Ting beter kennen! Bekijk zijn  profiel op de website van Travel Active.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter