Een avondje nostalgie en muzikaliteit met de Neil Young Tribute Band in het Evertshuis

Woensdag 8 juni komen de mannen van de Neil Young Tribute Band naar Bodegraven. Ze laten het publiek de muziek van Neil Young beleven in al haar verscheidenheid: elektrisch, ruig, country en prachtige solosongs. Tickets zijn online of aan de theaterkassa te verkrijgen.
 
Neil Young Tribute Band: “Ruim dertig jaar geleden draaiden we zijn platen helemaal grijs: Tonight’s the Night, Harvest, American Stars & Bars, Zuma, After the Goldrush, Decade. Zulke mooie muziek, die nooit gaat vervelen. Later ontstond de wens om zijn muziek live te gaan uitvoeren. Nu spelen we meer dan 50 songs van Neil Young en het fascineert ons hoe hij ‘brand new tunes with familiar chords’ weet te blijven schrijven die altijd weer raken.”

Met leadzanger Henri de Vries op slaggitaar, piano en mondharmonica, Gijsbert Diteweg op gitaar, lapsteel en viool, zangeres Danya Plugge op bas en Bert Fonderie die drumt en zingt kunnen de mannen van deze Tribute Band alle verschillende facetten van Neil ten gehore brengen: het ruige elektrische, de akoestische ‘country’ en de mooie kleine solosongs. Veel samenzang, gevarieerd solistisch werk door Gijsbert en niet in de laatste plaats, de stemgelijkenis met die van Neil maken dat liefhebbers van zijn muziek altijd vol mooie herinneringen huiswaarts keren.

De voorstelling op woensdag 8 juni begint om 20.30 uur in de theaterzaal. Tickets kosten € 20,00 inclusief drankje. De theaterkassa gaat een uur vóór aanvang open. Vanwege de storm op 18 februari is deze voorstelling verplaatst naar 8 juni 2022. Tickets blijven geldig en tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht per mail. 

Voor meer informatie en reserveren ga naar:  https://www.evertshuis.nl/neil-young-tribute-band

Praktische informatie

NEIL YOUNG TRIBUTE BAND

WOENSDAG 8 JUNI 2022

MUZIEK

AANVANG 20.30 uur

ENTREE € 20,00 incl. drankje

LOCATIE Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter