Open tuindag bij De Hortus Populus


Door • Digitale Bodegraafse Krant 

De Hortus Populus is met extra aandacht voor bezoekers de hele zaterdag 4 juni geopend van 10 tot 16 uur. Dit vanwege de Open Tuindagen van Velt. Zij zetten ecologische tuinen van allerlei soort in de belangstelling. Kijk op de website waar er nog meer zijn ( https://velt.nu/ecotuindagen).

In de ochtend komen natuurlijk de abonnementhouders en de mensen die producten uit de streek willen kopen naar de Hortus Populus. Maar in de ochtend en de middag is iedereen welkom voor een rondwandeling en een kop koffie of thee. Pluk een mooi boeket en verwen jezelf of een ander. Mooi, gezellig en inspirerend! Kom kijken en genieten.  De tuin is gelegen aan de Weideveldselaan in Bodegraven, net na de woonwijk Weideveld.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter