Zonder meer is Woolstock het hipste creatieve festival van Nederland

Zaterdag 21 mei was het Fort Wierickerschans het indrukwekkende historische decor voor zonder meer het leukste en hipste creatieve festival van Nederland, georganiseerd door Anja Bout van HomeMade4u in Bodegraven.

Er werd flink wat gebreid, gehaakt en gekantklost en het was er vooral heel erg gezellig. Karin Bloemen kwam samen met haar zus Yolanda Bloemen langs voor een workshop Granny Square haken en om te praten over haar nieuwst boek dat ze Yolanda aan het maken is. Na het haken in het vierkant staat dit keer het haken in het rond centraal. Den Dennis en Mr. Knitbear waren er met hun vrolijke sokken. Samen met nog veel meer vooraanstaande auteurs van creatieve boeken.

Wilco Hoenderdos ging er een kijkje nemen en omdat Willem IJdo niet van haken houdt werd het dit keer geen IJdo en Co, maar voor een keertje Visser & Co.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter